Emilio og Pumaen

img

Velkommen til en koncert hvor vi møder sjove SalsaSlanger, BongoBjørne og Maracas Aber.

Via fortællingen om drengen Emilio, en masse dyr han møder, via sangene og rytmerne bliver børnene indført i den både livsglade og følelsesladede latinamerikanske og afrikanske musik. De får undervejs spillet, sunget og danset med.

Musikken er i centrum, når vi tager med Emilio i den livlige og lidt farlige natur blandt forskellige dyr; vilde og tamme, modige og bange. Dette bliver udtrykt gennem skønne rytmer, fede melodi, tekster alle kan synge med på og sjove bevægelser.

kan man spille hele vejen fra farfar til tip-tip oldefar?

EMILIO OG PUMAEN handler om Emilio, der skal afsted for at købe ind og undervejs sker der forunderlige ting. Det er en humoristisk og spændende koncertfortælling, hvor vi via musikken er under andre himmelstrøg, men via drengen og de dyr han møder oplever genkendelige situationer og følelser.

Børnene vil opleve instrumenter som cubansk tres, guitar, congatrommer, afrikansk djembe, elektrisk kontrabas, afrikansk kalimba-bas, maracas, guiro, claves og sang.

Det musikalske grundlag for denne koncert er den ældre latinamerikanske folkemusik og rytmer, såsom son, chachacha, plena, samt afrikansk highlife der alt sammen sprudler af livsglæde, iørefaldende melodier, store følelser, indlevelse og gode rytmer! Dette er samtidig de musikalske rødder til moderne salsa – som vi også skal have lidt af! De forskellige rytmer er repræsenteret ved et dyr.